ZŠ Mládí

Co se v Mládí naučíš...

Úřední deska

Publicita aktuálně probíhajích projektů:


Šablony pro ZŠ Mládí III. (EU, ESIF, OP VVV)

Modernizace zařízení a vybavení škol MČ Praha 13 (EU, ESIF, OP Praha - Pól růstu ČR)



Ochrana osobních údajů a oblast GDPR

Jsme si vědomi nutnosti ochrany osobních údajů, které jsme dosud chránili v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů. Nadále budeme v této činnosti pokračovat v souladu s požadavky vyplývajícími z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation), které nabývá účinnosti dne 25. května 2018.

Pověřenec pro správu osobních údajů:

Mgr. Tomáš Tesarčík

pověřenec organizace
Úřad městské části Praha 13
Sluneční náměstí č. p. 2580/13
158 00 Praha 5 - Stodůlky
E-mail: poverenec@p13.mepnet.cz
Tel: 235 011 514

Informace o zpracování osobních údajů

Další informace z úřední desky

Informace podle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím – zakon106-odpoved-bezOU

Powered by Froala Editor

Blížící se akce
  • 24.05.2021 - 28.05.2021 Plavecká škola v přírodě - zařizujeme červnový termín
  • 14.06.2021 Schůzky s rodiči budoucích žáků 1. tříd
  • 20.06.2021 - 25.06.2021 Škola v přírodě s angličtinou - toto je nový termín
  • 30.06.2021 Vysvědčení za 2. pololetí
  • 01.07.2021 - 02.07.2021 Možnost dodatečného vyzvednutí vysvědčení
  • 30.08.2021 - 31.08.2021 Možnost dodatečného vyzvednutí vysvědčení
  • » zobrazit celý kalendář
Jídelna
Objednávka stravy na http://www.strava.cz.
Číslo zařízení: 0698.