Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Úřední deska | ZŠ Mládí

ZŠ Mládí

Co se v Mládí naučíš...

Úřední deska

Publicita aktuálně probíhajících projektů:

Opatření pro pražské domácnosti ohrožené inflací (Balíček pomoci Pražanům) 

Doučování žáků škol - Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

Šablony pro ZŠ Mládí III. (EU, ESIF, OP VVV)

Modernizace zařízení a vybavení škol MČ Praha 13 (EU, ESIF, OP Praha - Pól růstu ČR)


Ochrana osobních údajů a oblast GDPR

Jsme si vědomi nutnosti ochrany osobních údajů, které jsme dosud chránili v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů. Nadále budeme v této činnosti pokračovat v souladu s požadavky vyplývajícími z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation), které nabývá účinnosti dne 25. května 2018.

Pověřenec pro správu osobních údajů:

Mgr. Tomáš Tesarčík

pověřenec organizace
Úřad městské části Praha 13
Sluneční náměstí č. p. 2580/13
158 00 Praha 5 - Stodůlky
E-mail: poverenec@p13.mepnet.cz
Tel: 235 011 514

Informace o zpracování osobních údajů

Další informace z úřední desky

Informace podle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím – zakon106-odpoved-bezOU

Povinná struktura webu.pdf 

Prohlášení o přístupnosti webových stránek

Forma uveřejňovaných informací je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky. 

Powered by Froala Editor

Blížící se akce
  • 13.12.2022 Návštěva Gymnázia F. Schillera v Pirně (Německo)
  • 22.12.2022 Poslední den výuky v roce 2022
  • 23.12.2022 - 02.01.2023 Vánoční prázdniny
  • 03.01.2023 Zahájení výuky v roce 2023
  • 10.01.2023 Informační schůzka s rodiči žáků 9. tříd - přihlášky na SŠ
  • 25.01.2023 Matematická olympiáda pro 9. ročník - obvodní kolo
  • 25.01.2023 Matematická olympiáda pro 5. ročník - obvodní kolo
  • 31.01.2023 Konec 1. pololetí - klasifikace
  • » zobrazit celý kalendář
Jídelna
Objednávka stravy na http://www.strava.cz.
Číslo zařízení: 0698.