Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Úřední deska | ZŠ Mládí

ZŠ Mládí

Co se v Mládí naučíš...

Úřední deska

Publicita aktuálně probíhajících projektů:


Doučování žáků škol - Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

Šablony pro ZŠ Mládí III. (EU, ESIF, OP VVV)

Modernizace zařízení a vybavení škol MČ Praha 13 (EU, ESIF, OP Praha - Pól růstu ČR)


Ochrana osobních údajů a oblast GDPR

Jsme si vědomi nutnosti ochrany osobních údajů, které jsme dosud chránili v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů. Nadále budeme v této činnosti pokračovat v souladu s požadavky vyplývajícími z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation), které nabývá účinnosti dne 25. května 2018.

Pověřenec pro správu osobních údajů:

Mgr. Tomáš Tesarčík

pověřenec organizace
Úřad městské části Praha 13
Sluneční náměstí č. p. 2580/13
158 00 Praha 5 - Stodůlky
E-mail: poverenec@p13.mepnet.cz
Tel: 235 011 514

Informace o zpracování osobních údajů

Další informace z úřední desky

Informace podle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím – zakon106-odpoved-bezOU

Povinná struktura webu.pdf 

Prohlášení o přístupnosti webových stránek

Forma uveřejňovaných informací je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky. 

Powered by Froala Editor

Blížící se akce
  • 22.08.2022 - 31.08.2022 Vysvědčení k vyzvednutí
  • 01.09.2022 Zahájení školního roku 2022/2023
  • 06.09.2022 Třídní schůzky - úvodní
  • 12.09.2022 - 16.09.2022 Adaptační kurz 6. ročníku
  • 15.05.2023 - 19.05.2023 Škola v přírodě s plaveckým výcvikem 5.tříd
  • 29.05.2023 - 02.06.2023 Škola v přírodě s plaveckým výcvikem 3.tříd
  • 11.06.2023 - 16.06.2023 21. škola v přírodě s angličtinou 4. tříd
  • » zobrazit celý kalendář
Jídelna
Objednávka stravy na http://www.strava.cz.
Číslo zařízení: 0698.