ZŠ Mládí

Co se v Mládí naučíš...

Úřední deska

Ochrana osobních údajů a oblast GDPR

Jsme si vědomi nutnosti ochrany osobních údajů, které jsme dosud chránili v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů. Nadále budeme v této činnosti pokračovat v souladu s požadavky vyplývajícími z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation), které nabývá účinnosti dne 25. května 2018.

Pověřenec pro správu osobních údajů:

Mgr. Tomáš Tesarčík

pověřenec organizace
Úřad městské části Praha 13
Sluneční náměstí č. p. 2580/13
158 00 Praha 5 - Stodůlky
E-mail: poverenec@p13.mepnet.cz
Tel: 235 011 514

Informace o zpracování osobních údajů

Další informace z úřední desky

Informace podle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím – zakon106-odpoved-bezOU

Powered by Froala Editor

Blížící se akce
  • 30.11.2020 On-line beseda s rodiči žáků 5. a 7. tříd - víceletá gymnázia
  • 30.11.2020 Prezenční výuka tříd 1. stupně a 9. ročníku
  • 30.11.2020 Rotační prezenční výuka pro 6. až 8. ročník
  • 22.12.2020 Poslední den výuky v roce 2020
  • 04.01.2021 Zahájení vyučování v roce 2021
  • 11.01.2021 Informační schůzka s rodiči žáků 9. tříd - přihlášky na SŠ
  • 28.01.2021 Vysvědčení za 1. pololetí
  • 29.01.2021 Pololetní prázdniny
  • » zobrazit celý kalendář
Jídelna
Objednávka stravy na http://www.strava.cz.
Číslo zařízení: 0698.