Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Úřední deska | ZŠ Mládí

ZŠ Mládí

Co se v Mládí naučíš...

Úřední deska

Publicita aktuálně probíhajících projektů:

Doučování žáků škol - Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

Projekt OP JAK pro ZŠ Mládí (EU, MŠMT)

Modernizace zařízení a vybavení škol MČ Praha 13 (EU, ESIF, OP Praha - Pól růstu ČR)


Opatření pro pražské domácnosti ohrožené inflací (Balíček pomoci Pražanům):

Balíček pomoci Pražanům - základní informace pro šk. rok 2023/2024

Formulář žádosti - prominutí úplaty

Formulář žádosti - Fond solidarity


Ochrana osobních údajů a oblast GDPR

Jsme si vědomi nutnosti ochrany osobních údajů, které jsme dosud chránili v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů. Nadále budeme v této činnosti pokračovat v souladu s požadavky vyplývajícími z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation), které nabývá účinnosti dne 25. května 2018.

Pověřenec pro správu osobních údajů:

Mgr. Tomáš Tesarčík

pověřenec organizace
Úřad městské části Praha 13
Sluneční náměstí č. p. 2580/13
158 00 Praha 5 - Stodůlky
E-mail: poverenec@p13.mepnet.cz
Tel: 235 011 514

Informace o zpracování osobních údajů

Další informace z úřední desky

Informace podle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím – zakon106-odpoved-bezOU

Povinná struktura webu.pdf 

Prohlášení o přístupnosti webových stránek

Forma uveřejňovaných informací je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky. 


Zapojení školy do projektu Zelená škola

více zde

Powered by Froala Editor

Blížící se akce
  • 29.02.2024 Den otevřených dveří
  • 23.03.2024 - 28.03.2024 Lyžařský výcvikový kurz pro žáky 7. ročníku
  • 28.03.2024 Velikonoční prázdniny
  • 04.04.2024 - 05.04.2024 Zápis k povinné školní docházce do 1. tříd
  • 15.04.2024 - 19.04.2024 Škola v přírodě pro žáky 2. ročníku
  • 16.04.2024 Konzultace žáků a rodičů s učiteli
  • 21.04.2024 - 26.04.2024 22. škola v přírodě s angličtinou pro žáky 4. ročníku
  • 15.05.2024 Hrajeme si na školu - pro žáky budoucích 1. tříd
  • » zobrazit celý kalendář
Jídelna
Objednávka stravy na http://www.strava.cz.
Číslo zařízení: 0698.